Online

Online trainingen

Online trainingen

We bieden op dit moment twee mogelijkheden om digitaal een training te volgen.

1: Live-Online (Niet meer beschikbaar)

Schrijf medewerkers van je bedrijf in voor een live online training. Ze worden dan 3 ochtenden van 9.30 tot 12.30 helemaal bijgepraat tijdens de training “Basiskennis Sanitair”. Iedere cursist kan de training van huis uit of vanaf de werkplek volgen en er kunnen direct vragen worden gesteld. De interactie met andere cursisten en collega’s werkt extra motiverend! Deze training bevat altijd alle 8 trainingsmodules en wordt gegeven via Microsoft Teams*.

2: Online vooraf opgenomen

De training Basiskennis Sanitair volgen wanneer het jou of je medewerkers uitkomt. Het kan nu. De hele training van 8 modules of geselecteerde modules met onderwerpen waarvoor extra aandacht gewenst is staan op Youtube. Bekijk de trainingsmodules wanneer het jou het beste uitkomt; in je eigen tempo leren. De inhoud is gelijk aan de inhoud van de live-trainingen. Om toch vragen te kunnen stellen kan er gebruik gemaakt worden van email info@sanitairstarter.nl of van wekelijkse MS-Teams* sessies waarin alle deelnemende cursisten kunnen inloggen en vragen stellen.

Wat krijg je:

  • Alle 8 modules van de Basistraining Sanitair van Sanitairstarter óf een selectie uit deze modules, geheel naar eigen wens. Volledige online te bekijken via Youtube met een persoonlijke link die je krijgt als je inschrijft voor de training.
  • Als deelnemer ontvang je het digitale cursusboek waarin je de gehele Powerpoint-presentatie nog eens op je gemak kunt doorkijken.
  • Als extra ontvang je het Sanitairstarter “Handige Boekje” waarin duidelijk de complete samenstelling van alle belangrijke sanitaire elementen staan omschreven. Zo kun je op je offerte of order niks essentieels vergeten. Handig toch?!
  • Uiteraard krijg je ook begeleiding; je vragen via mail of (nog leuker) via wekelijkse live Teams-sessies stellen en uitleg krijgen, samen met andere cursisten. Zo leer je ook van elkaar!

Aanmelden voor een online training? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

*Voor het volgen van een Teams-sessie krijg je een inloglink toegestuurd. Je hoeft hiervoor geen extra software te downloaden. Zorg wel voor een werkende camera- en geluidsverbinding.

Meer informatie ? Neem contact op.

X