Over

Over

Guido Paas, bouwjaar 1965. Opgeleid tot Personeelswerker aan de Sociale Academie Sittard. Omgeschoold tot installatiemonteur omdat ik er achter kwam dat ik verkeerde keuzes had gemaakt. Een aantal jaren als loodgieter actief geweest in de project- en particuliere bouwsector. In 1998 van “buiten naar binnen” verhuisd en gaan werken bij één van de meest toonaangevende groothandels in badkamers. Het helpen van vragende en soms veeleisende klanten, het mee opbouwen van assortimenten, het inrichten van showrooms en later het technisch ondersteunen van verkopers waren ware uitdagingen die de liefde voor het sanitairvak alleen maar versterkt hebben.

Vanaf 2007 ook trainingen gaan geven. Iedere keer weer mensen die nieuw zijn in Sanitairland proberen te enthousiasmeren voor dit prachtige vak. Installatietechniek-opleidingen waren en zijn er genoeg om maar te zwijgen over commerciële trainingen. Maar waar moeten nu die startende sanitair-verkopers, adviseurs, orderverwerkers, help-desk medewerkers, chauffeurs of orderpickers hun productkennis vandaan halen ? Daar is nu een duidelijk antwoord op!

Ik ben bijzonder trots om Sanitairstarter te mogen presenteren en mijn ervaring en kennis te kunnen delen. Voor iedereen die de toekomst zoekt in een inspirerend vak, niet bang is voor een beetje techniek en vooral een goed fundament wil hebben om op verder te bouwen.
Laat me jou inspireren!

Guido Paas

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

X