1- of 2-daagse training in-company

1- of 2-daagse training in-company

Training

De Basis productkennis- of Aftersales-training wordt gegeven binnen uw bedrijf, voor de deelnemer(s) een vertrouwde locatie. Basis-productkennis in 1 of 2 dagen, Aftersales in 1 dag. Bij de 1-daagse Basiskennis-training kunnen maximaal 5 hoofdstukken uit de training behandeld worden. De hoofdstukken/modules zijn vrij kiesbaar. Bij de 2-daagse Basistraining worden alle 8 modules uitgebreid behandeld.

De Aftersales-training bestaat uit 6 modules. Hier is enige ervaring in het sanitairvak wenselijk. Er is veel ruimte voor vragen en diepgang per onderwerp.

De eventueel aanwezige showroom of sanitairopstellingen dienen als praktijkvoorbeelden. Er kan ad hoc geschakeld worden en het programma heeft daardoor een maatwerk-karakter.

De trainingen vinden plaats op aanvraag.

Voor iedere cursist is er een map beschikbaar met de gedrukte versie van de powerpoint-presentatie, een handig naslagwerkje met tips en een certificaat van deelname.

Doelgroep

Iedere persoon die in het dagelijks werk te maken heeft of krijgt met sanitaire artikelen en weinig tot geen ervaring heeft op dit vakgebied. Of je nu werkzaam bent binnen verkoop, offerteverwerking, advieswerk, receptie, (interieur)ontwerp, baliewerk, backoffice of magazijn: alle starters zijn welkom.

Ook herintreders of personen met (lange) ervaring in de keukenbranche die een switch of aanvulling in sanitair zoeken zijn meer dan welkom.

Sanitair is een vak en een vak moet je leren !

Inhoud van de training

De cursus en trainingen van Sanitairstarter zijn opgebouwd uit modules. Iedere module is een op zich staand hoofdstuk. In totaal zijn er 8 modules die aangeboden kunnen worden:

  1. Toiletten – douche wc’s
  2. Wastafels, fonteinen en meubels
  3. Baden, douches, douchedeuren
  4. Kranen
  5. Verwarming
  6. Tegels
  7. Bidets en urinoirs
  8. Badkamer en elektriciteit

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

X