1- of 2-daagse Starterstraining in-company

1- of 2-daagse Starterstraining in-company

Starterstraining

De Starters productkennis-training wordt gegeven binnen uw bedrijf, voor de deelnemer(s) een vertrouwde locatie. Basis-productkennis in 1 of 2 dagen. 8 modules. Bij de 1-daagse Starters-training kunnen maximaal 5 modules uit de training behandeld worden. De modules zijn vrij kiesbaar en worden in overleg samengesteld. Bij de 2-daagse Basistraining worden alle 8 modules uitgebreid behandeld.

Géén sanitair-achtergrond of productkennis aanwezig? Dan is dit de juiste training! Er is veel ruimte voor vragen en diepgang per onderwerp.

De eventueel aanwezige showroom of sanitairopstellingen dienen als praktijkvoorbeelden. Er kan ad hoc geschakeld worden en het programma heeft daardoor een maatwerk-karakter. 

De starterstrainingen kunnen in overleg gegeven worden in een scholingsruimte en showroom in Eindhoven.

De trainingen vinden plaats op aanvraag.

Voor iedere cursist is er een map beschikbaar met de gedrukte versie van de powerpoint-presentatie, een handig naslagwerkje met tips en een certificaat van deelname.

Doelgroep

Iedere persoon die in het dagelijks werk te maken heeft of krijgt met sanitaire artikelen en weinig tot geen ervaring heeft op dit vakgebied. Of je nu werkzaam bent binnen verkoop, offerteverwerking, advieswerk, receptie, (interieur)ontwerp, baliewerk, backoffice of magazijn: alle starters zijn welkom.

Ook herintreders of personen met (lange) ervaring in de keukenbranche die een switch of aanvulling in sanitair zoeken zijn meer dan welkom.

Sanitair is een vak en een vak moet je leren !

Inhoud van de training

De cursus en trainingen van Sanitairstarter zijn opgebouwd uit modules. Iedere module is een op zich staand hoofdstuk. In totaal zijn er 8 modules die aangeboden kunnen worden:

  1. Toiletten – douche wc’s
  2. Wastafels, fonteinen en meubels
  3. Bidets en urinoirs
  4. Baden, douches, douchedeuren
  5. Kranen
  6. Verwarming
  7. Tegels
  8. Badkamer en elektriciteit

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

X